red-cp-background
cp-logo-responsibly-made

responsibly-made-logo

* Vores produkter fremstilles på Colgate-Palmolive fabrikker, der øger energi- og vandeffektivitet, stræber efter at reducere affald og arbejdsulykker til nul og overholder etiske arbejdspraksisser.

Miljøstyring

Vi bestræber os på at overholde alle gældende miljøregler og -forordninger – og ofte overgå standarderne – i hvordan vi fremstiller og markedsfører vores produkter og driver vores fabrikker. Høje standarder definerer miljøresultater hos Colgate; alle vores fabrikker har et fuldt implementeret miljøstyringssystem, der dækker en bred vifte af kategorier, herunder energieffektivitet, klima, vandforvaltning og affaldshåndtering.

responsibly-made-products-img1

Højdepunkter

  Sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen

  Colgate-Palmolive-medarbejdere overalt i verden bestræber sig på at opretholde en robust sikkerhedskultur og sunde og sikre arbejdsforhold, idet vi arbejder hen mod nul ulykker på arbejdspladsen.

  responsibly-made-products-img2

  Højdepunkter

   Arbejdspraksisser

   Colgate-Palmolive har i lang tid bestræbt sig på at respektere menneskerettigheder og arbejdstagerrettigheder over hele verden og støtter De Forenede Nationers verdenserklæring om menneskerettigheder og Den Internationale Arbejdsorganisations grundlæggende arbejdsstandarder. Colgate-Palmolive samarbejder med og søger forretningspartnere, der deler vores bestræbelse på universelle menneskerettigheder. Vi anerkender virksomhedernes ansvar for at respektere arbejdstagerrettigheder og deltager i interessenters overholdelse af universelle menneskerettigheder.

   responsibly-made-products-img3

   Højdepunkter

    Partnerskaber og anerkendelse

    Et vigtigt element i Colgate-Palmolives ansvarlige produktionsindsats er vores engagement og samarbejde med eksterne partnere, der supplerer vores stærke interne kapaciteter og yder uafhængig tredjepartssikkerhed.

    Højdepunkter

    science-based-targets-logo
     leed-logo
      true-zero-logo
       national-safety-council-proud-member-logo
        energy-star-award-2021-logo
         acgih-logo
          orc-hse-logo
           unglobal-compact-we-support-logo

            *Our Responsibly Made claim applies to all Colgate-Palmolive owned and operated facilities. Aspects related to Sustainable & Safe Ingredients, Responsible Sourcing, Sustainable Packaging and more can be found on our sustainability website.

            "LEED" og relaterede logoer er varemærker, der ejes af U.S. Green Building Council og bruges med tilladelse.