red-cp-background

DATABESKYTTELSESPOLITIK FOR BØRN OG BEMÆRKNING TIL FORÆLDRE OG OMSORGSPERSONER

Vi tager børns privatliv alvorligt. Vi anerkender, at børns brug af internettet og e-mail giver anledning til særlige bekymringer med hensyn til privatlivets fred og sikkerhed af personoplysninger.

Vi opfordrer alle forældre til at kontrollere og overvåge deres børns aktiviteter på nettet.

Gældende lov kan give forældre ret til at gennemgå, berigtige, opdatere, tilbageholde, begrænse og/eller slette personoplysninger, som vi har indsamlet fra deres børn, eller nægte at tillade yderligere indsamling, brug eller videregivelse af sådanne oplysninger. Hvis du gerne vil udøve disse rettigheder, kan du kontakte os som angivet nedenfor under "Sådan kontakter du os".  

Dit barn kan nyde godt af det meste af indholdet og aktiviteterne i vores børneområder uden at tilvejebringe personoplysninger for os. For eksempel tilvejebringer https://www.colgate.com/en-us/products/kids oplysninger om Colgates produkter til børn samt undervisningsvideoer, der hjælper børn med at udvikle sunde vaner. Derudover tilvejebringer https://www.colgate.com/en-us/bright-smiles-bright-futures mundtlige undervisningsmaterialer, der er beregnet til lærere, forældre og børn, og har sjove aktiviteter for børn.

Vi anmoder om eller accepterer til tider indlæg fra børn, såsom illustrationer, der tilmeldes en konkurrence, hvoraf nogle kan blive lagt op på vores websteder. Sådanne indlæg kan indsendes offline såvel som online. Hvis et barn eller en forælder vil have os til at lægge et fotografi eller andre personoplysninger om et barn op på webstedet, kræver vi en underskrevet forældretilladelse og samtykkeformular. Når børn sender indlæg til os offline, såsom via almindelig post, kan vi beholde alle de oplysninger, som de sender til os. Medmindre vi modtager en underskrevet forældretilladelsesformular, screener vi alle offline indlæg, inden de bliver lagt op, og fjerner eventuelle personoplysninger, som de måtte indeholde, inden de lægges op.

Med henblik på dit barns fornøjelse, kan vi linke til andre websteder. Vi er ikke ansvarlige for de pågældende andre websteder, og vi anbefaler dig også at tjekke deres databeskyttelsespolitikker.

Sådan kontakter du os

For yderligere oplysninger om vores databeskyttelsespraksisser med hensyn til børn bedes du kontakte forbrugeranliggender eller:

Colgate-Palmolive Company
300 Park Avenue
New York, NY 10022
USA